Tiskara s

drugačijim

pristupom.

Da se predstavimo.

Tiskara Borovo graf osnovana je 1998. godine i trenutno zapošljava 9 djelatnika s višegodišnjim radnim iskustvom, svih potrebnih profila grafičke struke, čije znanje i iskustvo jamči kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

IDEJA

DIZAJN

PRIPREMA

TISAK

DORADA

DOSTAVA

Nudimo brzu i kvalitetnu realizaciju gotovo svih zahtjeva kupaca za tiskarskim proizvodima i zaokružen proces grafičke proizvodnje

DA SE PREDSTAVIMO
Nakon 20 godina radnog iskustva u osmišljavanju i proizvodnji grafičkih proizvoda, možemo reći da je naš tim spreman za svaki grafički izazov. Raspolažemo suvremenim grafičkim strojevima i tehnologijom te tehnički i stručno osposobljenim ljudima.
 
Od velikih, kompliciranih knjiga, do posjetnica, od luksuznih kataloga i reklamnih materijala, do memoranduma, svakom poslu se pristupa sa punom pažnjom. Ako imate gotovo rješenje, rado ćemo ispuniti svaki zahtjev. Ako nemate, možete dobiti ideje ili cjelokupna rješenja od nas. Dizajneri, stručnjaci za proces tiska, strojarci, knjigovesci, svi se uključuju u planiranje i realizaciju poslova kao vrsni stručnjaci svojih područja rada.
Prepoznali smo potrebu stalnog ulaganja u nove tehnologije, modernizaciju opreme i proizvodnih postupaka, što iz godine u godinu ima za rezultat povećanje proizvodnje i širenje na  tržištu.

ŠTO RADIMO?

Za razliku od većine tiskara koje se bave isključivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Ako niste oduševljeni pozivnicama i čestitkama iz knjižare, menijima koji bolje da su pisani rukom na papiru za burek i volite da stvari koje vas predstavljaju budu urađene s ukusom, mi smo tu za vas!

KAKO RADIMO?

Profesionalno, posvećeno, predano. Offset i digitalno, automatski i ručno, računalno i analogno. Ponosimo se prijateljskom atmosferom i osobnim pristupom svakom poslu. Stručnost i iskustvo se podrazumjevaju! Najbolje stvari koje možete da dobijete su najčešće ručno izrađene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak?

ZAŠTO BAŠ MI?

Zato što želite proizvod koji će se razlikovati od ostalih. Želite kvalitet, ali i povoljne cijene. Drugi su odbili da naprave to što ste zamislili kao “nemoguće”, ili ne mogu da ispune rok koji imate. Visok stupanj kvalitete i zadovoljstvo klijenata su nam najbitniji.
Prosto – zato što želite nekog tko će tiskati za vas kao za sebe.

Pratiti nas i saznaj najnovije vijesti i ponude

SPREMNI STE NA SURADNJU? ZATRAŽITE PONUDU!

Za nas tiskanje nije samo zanat, već i umjetnost. Već 20 godina stvaramo drugačiji pogled na svijet tiska.

Doveli smo tehniku i vještinu do savršenstva i sada oblikujemo vašu realnost. Gdje vi vidite problem, Borovo graf vidi izazov.